Yritys

Blue Import BIM Oy tarjoaa kuluttajatuotteiden maahantuonnin ja tukkukaupan palveluja vähittäiskaupan toimijoille sekä tukkuliikkeille.  Pitkäaikainen maahantuontialan kokemus,
vankka asiantuntemus ja laadukas tekemisen tapa yhdessä laajan tuotevalikoiman kanssa tekevät meistä joustavan ja luotettavan kumppanin vaativiinkin tilanteisiin.

Räätälöimme palvelukokonaisuutemme kunkin asiakkaan tarpeen mukaiseksi ja kehittämme yhteistyössä tuote- ja palveluvalikoimaamme vastaamaan muuttuvien markkinoiden vaatimuksia.  Kauttamme palveluksessasi on paitsi sitoutuneita oman alansa ammattilaista, myös laaja ja asiantunteva yhteistyöverkostomme.  Yrityksemme kasvaa ja kehittää toimintatapojaan hallitusti, ja myös taloutemme on vahvalla pohjalla.  Liikevaihtomme on n. 21,5 M€.

Blue Import BIM Oy pyrkii liiketoiminnassaan vastuulliseen ja kestävään toimintatapaan. Panostamme maahantuomiemme tuotteiden laadun ja turvallisuuden varmistamiseen ostoprosessin eri vaiheissa sekä hoidamme jälkimarkkinoinnin ja asiakaspalvelun ammattitaitoisesti ja kuluttajaystävällisesti.  Valitsemme yhteistyökumppaneiksemme
ja hankintaverkostoomme vastuullisesti toimivia yrityksiä ja kehitämme aktiivisesti toimittaja-auditointijärjestelmäämme.

Sähkö- ja elektroniikkalaitteiden, paristojen ja akkujen sekä renkaiden kierrätyksetä ja hyötykäytöstä olemme tehneet sopimuksen vastaavien tuottajayhteisöjen kanssa. Pyrimme järkeistämään tuotteiden pakkausta sekä koordinoimaan kuljetuksia tarpeettoman ympäristökuormituksen välttämiseksi.

Työnantajana haluamme huolehtia henkilöstömme työkyvyn tukemisesta, osaamisen kehittämisestä ja työhyvinvoinnista sekä ylläpitää reilua, avointa yrityskulttuuria. Kehitämme käytäntöjämme vastuullisuuden eri osa-alueilla jatkuvasti ja määrätietoisesti, huomioiden standardin ISO 26000 periaatteet ja ohjeet.

Rekisteriseloste

Tietosuojaseloste